waterdrop® ve spolupráci s Rosie Huntington-Whiteley

waterdrop® ve spolupráci s Rosie Huntington-Whiteley

waterdrop® navázal spolupráci s britskou supermodelkou a podnikatelkou Rosie Huntington-Whiteley. Přečti si více.
Lahev Ocean už pomohla postavit 20 studní v Africe! Načítání waterdrop® ve spolupráci s Rosie Huntington-Whiteley 2 minut Další Párty jako Brno

Seznam se s Rosie Huntington-Whiteley: přečti se na rozhovor o zdraví, hydrataci a dokonalém partnerství s waterdrop®.

Britská supermodelka a podnikatelka Rosie Huntington-Whiteley zná hodnotu zdravého a vyváženého životního stylu. Její cesta k dobré pohodě nekončí jen u osobních rozhodnutí, ale zasahuje i do jejího profesního života. Proto se spolupráce s waterdrop® zdála být dokonalou volbou: společně se snažíme inspirovat ke zdravějším volbám, počínaje jedním z nejzákladnějších prvků života - vodou.

Proto jsme si s Rosie sedli, abychom jí položili několik otázek. Přečti si, co si myslí o našem partnerství a o hydrataci!



Proč jsi se rozhodla spolupracovat se společností waterdrop® a na co se nejvíce těšíš?

Vždycky se mi líbilo odhodlání waterdrop® k udržitelnosti a jejich poslání omezovat jednorázové plasty také úzce souzní s mými osobními hodnotami. Když mě oslovili, byla jsem nadšená, že mohu spolupracovat se značkou, které záleží na lepší pohodě i životním prostředí.

Nejvíce se těším na příležitost inspirovat lidi, aby se ve svém každodenním životě rozhodovali zdravěji, počínaje správnou hydratací. S waterdrop® můžeme změnit svět, kde je hydratace snadná a udržitelná.

Jakou roli hraje hydratace ve tvé každodenní rutině?

Hydratace je pro můj denní režim zásadní. Ať už jde o celkovou pohodu nebo o pleť, správný pitný režim je pro mě zásadní, pokud se chci cítit a vypadat co nejlépe. Pomáhá mi udržet pleť zářivou a zdravou a také mi pomáhá udržet hladinu energie.


Hydratace není jen o tom, jak vypadám, ale i o tom, jak se cítím uvnitř. S waterdrop® je pití vody mnohem zábavnější a pohodlnější, protože mám na výběr z mnoha různých příchutí a výhod. Opravdu mi pomáhá udržet si soustředění a hydrataci během mých náročných dnů.