22. březen, den, který je třeba oslavit!

22. březen, den, který je třeba oslavit!

.
Sportovní jaro Načítání 22. březen, den, který je třeba oslavit! 2 minut Další Čisté oceány, čistá voda pro každého

Voda tvoří nejen naši Zemi, ale i každý živý organismus. Nezapomeňme, jak je důležitá i pro každého z nás. Bez ní bychom tu nebyli.

Naše tělo potřebuje přibližně 2 litry vody denně, bez ní není schopno fungovat.

Nedostatek tekutin, ovlivňuje nejen naši imunitu, ale i myšlení a koncentraci.

Proto je důležité neustále dbát na pravidelný pitný režim a přijímat dostatek tekutin a minerálů. Co je ještě důležitější, je to, co pijeme. Ochucené nápoje s vysokým obsahem cukru, navíc balené v plastu, škodí nejen tělu ale i přírodě. Alarmující statistiky plastového odpadu přicházejí z každé strany, proto je důležité soustředit se na jeho eliminaci při každé příležitost.

Zachraňme to nejcennější, co máme – vodu.

Spolu s uznávaným tenistou a naším novým ambasadorem Novakem Džokovičem měníme způsob pitného režimu a zároveň se zbavujeme jednorázových plastových lahví. Našim společným cílem je pomáhat každému a vypít víc vody udržitelným způsobem. Máme radost, že k waterdrop® vizi se přidali i další špičkový světový sportovci: Mirjam Puchner, Danielle Collins a Taylor Fritz. Našim dlouhodobým partnerem je i spolupráce s Plastic bank, díky které za každou prodanou krabičku Microdrinku zbavíme přírodu 1 plastové lahve.

Přidej se k nám a buď zero waste.