Sportovní jaro

Sportovní jaro

.

Jaro se k nám blíží neuvěřitelnou rychlostí a je už i ve vzduchu. Počasí je každým dnem teplejší a příroda je už připravena vykvést. Teď je ten správný čas rozhýbat naše unavené tělo poznamenané zimními měsíci. Čím dřív začneš, tím dřív budeš ready na plavkovou sezónu, která se soudě podle rychlosti střídání dnů, týdnů a měsíců, blíží převratnou rychlostí.

Začni příjemnými procházkami a postupně přidej rychlou chůzi a jízdu na kole. Nezapomeň, že pravidelnost je ve sportu klíčem k úspěchu. Postupně přidej na intenzitě a vyzkoušej i tréning s činkami. Jako motivaci pro svoji vytrvalost si vyber stylové a funkční sportovní oblečení, ve kterém se budeš cítit skvěle i v tom nepříliš příznivém počasí.

Nezapomeň na to nejdůležitější – pitný režim. Ideálně, drink, který tě povzbudí k lepšímu výkonu, dodá ti všechny potřebné látky jako jsou minerály, vápník a vitamíny, které organismus při zvýšené aktivitě potřebuje. Proto máme pro tebe toho nejlepšího parťáka na cvičení - Microlyty, ve třech příchutích GRAPEFRUIT, MELON, BLUEBERRY. Stačí si vybrat svoji oblíbenou příchuť, k ní Lahev a tvoje tělo ti poděkuje.