Ikonická příchuť COLA s jedinečností waterdrop®

Ikonická příchuť COLA s jedinečností waterdrop®

.
Jak pitný režim ovlivňuje tvou duševní pohodu Načítání Ikonická příchuť COLA s jedinečností waterdrop® 1 minuta Další 3 tipy na vánoční dárky 🎄

Připrav se na skvělé večírky, oslavy a jídlo. Každý si během svátků dopřeje víc cukrový nebo sladkých nápojů. Letošní Vánoce budou stejné, a přesto jiné. Máme pro tebe novinku s ikonickou chutí – zbrusu nový Microdrink COLA, který tě nejen dostane do sváteční nálady, ale je také bez cukru, takže si ho můžeš vychutnat zcela bez výčitek.


Nová příchuť COLA je přesně taková, jakou ji známe, jen lepší! Obsahuje přírodní složky – kolový oříšek a zelenou kávu, která u nás není příliš známá, ale o to je zdravější. Zelená káva totiž není pražená, a tak zachovává v sobě kyselinu chlorogenovou - silný antioxidant, který posiluje lidský imunitní systém. Navíc je waterdrop® COLA bez kalorií a obsahuje užitečné vitamíny.


Součástí nové Limitované Edice je také elegantní skleněná Lahev Glossy, která svým černým rafinovaným stylem rozzáří každou chvíli. Věčná klasika s novým kolovým nápojem tě bude připravena osvěžit kdekoli a kdykoli.
Dopřej si svou oblíbenou chuť s jedinečností waterdrop®.


Na zdraví!