Krůček za krůčkem k lepšímu já!

Krůček za krůčkem k lepšímu já!

.
Vychutnej si tropy ve svém obýváku Načítání Krůček za krůčkem k lepšímu já! 2 minut Další 5 návyků pro lepší ráno

Ve vánočním kolotoči a v průběhu svátků myslíme málo na sebe a své zdraví. Není náhodou, že mnozí lidé se po svátcích cítí vyčerpaní a slabí. Dřív, než se vrhneš do novoročních předsevzetí, začni jednoduchým krokem: připrav si šálek horkého čaje a odpočiň si.

Při poklesu teploty je vzduch venku, ale i ve vyhřátých místnostech, sušší, takže tělo při dýchání spotřebuje mnohem více vody než v horkých letních dnech s vysokou vlhkostí. Těžká sváteční jídla také odvodňují organizmus, slazené a alkoholické nápoje ještě víc zatěžují trávení. Zimní nemoci navíc téměř pokaždé postihnou dýchací cesty a způsobují zvýšenou tvorbu hlenu. Výsledkem je často dehydratace, která je doprovázena rychlým zhoršením pohody, ztrátou energie a dlouhotrvajícími virózami.

Doplňování tekutin je nezbytné pro správné fungování termoregulace, transport živin, kyslíku a eliminaci toxinů. S jeho pomocí se nám za pár dní zlepší trávení a stav pokožky, můžeme cítit přísun energie, a i zimní přibírání dokážeme udržet na uzdě. Abychom se po svátcích rychle zregenerovali, začněme jednoduchým prvním krokem, a to je pravidelný přísun tekutin. Pij co nejvíce čisté vody v průběhu dne a vyhýbej se slazeným a alkoholickým nápojům, při jejíž trávení se z těla odčerpává energie.

Pro ty, kteří mají problém s pitím dostatečného množství vody, je ideální alternativou nový nápoj Microtea FRUIT FUSION. Začněme měnit své tělo k lepšímu - pomalu, ale natrvalo.