Nechej se nakopnout energií

Nechej se nakopnout energií

.

Slunečných a teplých dní přibývá - využij jich naplno ať už na výletech nebo při sportu. S nástupem jara a stoupajícími teplotami se můžeš snadno potýkat s nedostatkem energie a typickou jarní únavou. Ale nezoufej, máme pro tebe řešení, které ti dodá potřebnou energii a pomůže ti využít každou chvíli naplno.

Jak na to?

Stačí vhodit kostku Microenergy do sklenice nebo Lahve vody a tvůj elektrizující nápoj je na světě. Microenergy s různými příchutěmi a obsahem přírodního kofeinu ti dodají energii a posílí jak tělo, tak mysl.

V příchuti ORO, která obsahuje 90 mg kofeinu, si vychutnáš spojení voňavého manga a exotické guavy s osvěžujícími listy guayusy, které poskytují potřebnou dávku energie během dne, v práci nebo při cvičení. Tato kombinace přírodních ingrediencí je obohacena o vitamíny C, B6 a B12, které jsou prospěšné zejména v aktuálním proměnlivém počasí.

Pokud miluješ ostružiny nebo kolové oříšky, pak si oblíbíš i příchuť NERO. Naopak SHIRO, které obsahuje nejméně kofeinu (80 mg) omámí tvou mysl jemnou chutí ženšenu, třešňového květu a slézu.

Je jen na tobě, kterou příchuť si dopřeješ!