Skleněná lahev a termoska na cesty

Skleněná lahev a termoska na cesty

.
Superpotraviny Načítání Skleněná lahev a termoska na cesty 2 minut Další Hydratace v těhotenství

Skleněné lahve a „termosky“. Nezbytnost nebo přežitek?
Jednoznačně se jedná o jedno z aktuálních témat v boji s plasty při turistice. Spousta druhů, velikostí a variant lahví na trhu klientům dává mnoho možností na výběr. Už jen si vybrat, která je ta pravá.


Důležitou roli dozajista hraje materiál. Skleněné lahve z borosilikátového skla s bambusovými víčky skvěle těsní. Díky odolnější variantě skla jsou vhodné pro teplé i studené nápoje.


Hydratace na cestách, turistické lahve i skleněné lahve do kanceláří si zákazníci vybírají nejen pro jejich funkčnost a design. Mít drink vždy po ruce a podporovat svůj pitný režim nezbytností.


Trendem posledních let je termoska. Lahev z dvouplášťového nerezu, která udrží chlad nebo teplo po dobu ca 12ti hodin. A pokud i tahle termoska má neotřelý a elegantní design, je to jen dobře. Lahve do školy, na výlety a dovolené vydrží věčnost a mnohonásobně nahradí plastové lahve plné slazených nápojů s umělými barvivy.


Většina firem z nápojového průmyslu využívá kvanta těchto lahví, které se pak dostávají nejen do domácností, ale také do oceánů, moří a řek. Nebylo by jednodušší mít jednu lahev, do které si vždy dáte svůj oblíbený nápoj? Obzvláště při cestování.

Ačkoliv se čím dál více prosazují #zerowaste trendy, plasty stále dominují. Ve waterdropu se snažíme jít vpřed a eliminovat veškerý plastový odpad. I proto jsme na trh uvedli jako vedlejší produkt lahve. Skleněné, z edice návrhářky Marushy Belle, Natali Ruden, Lena Hoschek a jiné. Pro fanoušky lahví z odolnějšího materiálu jsou pak nerezové, s funkcí termosky.

O to je cestování se znovupoužitelnými lahvemi jednodušší. Máte ji stále u sebe a vodu si můžete dolít na tůře, v letadle, v autě. Kdykoliv, kdekoliv.