Záříme nejen ve filmu!

Záříme nejen ve filmu!

.

Film Ženy v běhu drží příčku nejnavštěvovanějšího českého filmu v kinech. Waterdrop, jako zdravý nápoj bez cukru s vitamíny, byl partnerem filmu, jehož tématem je mimo jiné běh a kondice hlavní hrdinky, Terezy Kostkové. Kapsle waterdrop nejen ve filmu pomáhají udržet fyzickou kondici a díky vitamínům a antioxidantům podporují v zdravém životním stylu. Skleněná lahev na vodu Waterdrop, kterou Tereza ve filmu používá, je naším best sellerem.

Mrkni na speciální ochutnávkový set s lahví ZDE.

Chceš i ty ochutnat Microdrink waterdrop a stáhnout na minimum podzimní nachlazení? Objednávej online anebo nakupuj na našich prodejnách. 

Bylo nám velkou ctí být partnerem filmu plného dobré nálady, vtipu, melancholie. Česká komedie, která je opravdu povedená a vyvážená stojí za shlédnutí.

Sledujte zábavný příběh žen 

 Podařilo se nám ty nejlepší ingredience zabalit do malé kostky. Waterdrop, tvůj Microdrink bez cukru dodává vodě lahodnou chuť plnou botanických výtažků a extraktů ze superpotravin z celého světa. Spotřeba asi dvou litrů vody denně je pro přežití životně důležitá. Energetická bilance a pozornost jsou pak v rovnováze. A co je k tomu potřeba? Pouze sklenice vody a jedna malá kostka.