Aktivní uhlí a enegretická bomba v jednom! NERO

Aktivní uhlí a enegretická bomba v jednom! NERO

.
Kolik vody denně vypít? Načítání Aktivní uhlí a enegretická bomba v jednom! NERO 2 minut Další Záříme nejen ve filmu!

Aktivní uhlí, nebo také absorpční uhlí je název skupiny materiálů, které vznikají spalováním přírodních produktů, jako jsou březové větve, rašelina nebo kokosová vlákna. Na rozdíl od živočišného uhlí, kde dochází ke spalování kostí zvířat, neobsahují zbytky toxických látek.

Aktivní uhlí je specifické povrchem materiálu, tedy výrazně houbovitou strukturou, díky které právě získává vysoké absorpční vlastnosti. Kupříkladu čajová lžička aktivního uhlí má stejnou plochu jako fotbalové hřiště.

Výhody aktivního uhlí pro tělo jsou především v pozitivním vlivu na pokožku, které dodává svěží vzhled. Též napomáhá detoxikaci organismu, snížení nebo odstranění plynů a v neposlední řadě též napomáhá snížení vysoké hladiny cholesterolu.

Aktivní uhlí ve stravě by se mělo využívat v přiměřeném množství. Tomu napomáhá obsah v kapslích NERO, rozpustný ve vodě.

Přirozená chuť aktivního uhlí je trpká a zemitá. V kombinaci s ostružinami a guaranou však je výsledná chuť velmi lahodná a na jazyku pohladí.

Aktivní uhlí využíval již Hippokrates ve starověku. V současnosti je trendem jej pro jeho blahodárné účinky přidávat do kosmetiky či potravin.

Aktivní uhlí na sebe váže škodlivé látky v těle, má antibakteriální a čistící účinek. Není však vhodné pro děti, kojící ženy nebo pro těhotné.

Chceš si dodat dávku detoxu a zároveň pořádně nakopnout kofeinem? Dopřej si energetický drink bez cukru  aktivním uhlím.
Dopřej si NERO.