Dozvěděli jsme se víc o naší komunitě, děkujeme!

Dozvěděli jsme se víc o naší komunitě, děkujeme!

.
KOKO PIÑA: příchuť komunity waterdrop® Načítání Dozvěděli jsme se víc o naší komunitě, děkujeme! 1 minuta Další 5 tipů, jak přimět děti vypít víc vody

Máme velkou radost! Náš první zákaznický průzkum přinesl více než 5 000 odpovědí z celého regionu střední a východní Evropy. Jsme nadšení z toho výsledku a nových výzev, které vyplynuly z vašich odpovědí. Pečlivě jsme si přečetli a zaznamenali každý vyplněný dotazník, abychom cestu s tvého oblíbenému pitnému režimu nasměrovali správným směrem.


Mnohé odpovědi nás velmi potěšily. V České republice, na Slovensku a v Maďarsku pije vodu z kohoutku více než 75 % respondentů, v Polsku je to 65,4 %, a díky tomu se nám daří chránit přírodu. Další pro nás zajímavou informací je preference Skleněných Lahví před Nerezovými. V každé z našich zemí CEE regionu je preference skla před nerezovou výrazně vyšší, v České republice a na Slovensku téměř trojnásobná, v Polsku, Rumunsku a Maďarsku dvojnásobná. Každá taková informace nám dává prostor pro zlepšení a vymýšlení ještě zajímavějších a funkčnějších výrobků, které jsou ideální pro motivaci a podporu dodržování pitného režimu "Drink More Water".


V příštím blogu se podělíme o to, jak jste odpovídali na otázku, jakou máte nejoblíbenější příchuť nebo co nejčastěji pijete při sportu.

Na zdraví!