KOKO PIÑA: příchuť komunity waterdrop®

KOKO PIÑA: příchuť komunity waterdrop®

.
Pitný režim v létě Načítání KOKO PIÑA: příchuť komunity waterdrop® 2 minut Další Dozvěděli jsme se víc o naší komunitě, děkujeme!

Drink More Water, come together. KOKO PIÑA je tady! Víš, jak vznikla naše nová Limitovaná Edice příchutě? Pokud ne, a chceš se dozvědět více o procesu výroby, klikni zde.

Budování silných vztahů se zákazníky bylo vždy jedním ze základních kamenů waterdrop®. Naše společnost by bez nich nebyla stejná – považujeme je za naši věrnou komunitu. Proto právě jí chceme věnovat tento článek.

Spolu dokážeme i nemožné.

Nic pro nás není důležitější než pohoda naší komunity. Jsme spokojeni, když je spokojena ona. Podněty, zpětná vazba a radost našich zákazníků jsou tím, co nás pohání – a díky její otevřenosti můžeme pomáhat s pitným režimem i nadále.

Vítej ve waterdrop® Klubu!

Naše facebookové Kluby mají více než 130 tisíc členů po celém světě. Jsou perfektním místem pro vzájemné propojování a motivaci k pití více vody #DrinkMoreWater. Díky těmto skupinám se můžeme propojit s našimi zákazníky na osobní úrovni: poznat je a jejich životy a dozvědět se více o jejich koníčcích a zájmech. V našich Klubech moc rádi sdílíme ty nejčerstvější novinky nebo ukázky nových produktů. Na oplátku se s námi Členové dělí o svou radost, když jim dojde objednávka, sdílí tipy a triky na různé kombinace Microdrinků nebo ukazují svou kreativitu.

Z online světa do offline světa.

Kromě internetového propojení se moc rádi s našimi zákazníky i setkáváme. Třeba na našich prodejnách.

Jsme nadšeni, jakou komunitu jsme spolu vytvořili. Je základem našeho poslání a její zpětná vazba a nadšení jsou pro nás neskutečně důležité. Připijme si proto na tebe, naše úžasná komunito!