Světový den vody 2024

Světový den vody 2024

.

Co má naše tělo společného s naší planetou? Vodu, která tvoří až 70 % našeho těla i povrchu Země. Většina života na zemském povrchu se nejen skládá z vody, ale také ve vodě žije a existuje, konkrétně až 94 % živočišných druhů.

Světové vody udržují život na Zemi, a přesto je denně ničíme výrobou plastů. Do roku 2050 bude množství plastů v oceánech větší než počet ryb v nich. Každou minutu se na světě použije 1,2 milionu plastových lahví, ale pouze 9 % z nich se recykluje. Alarmující statistiky o plastovém odpadu přicházejí ze všech stran, a proto je více než nutné zaměřit se na jeho snižování při každé příležitosti. My ve waterdrop® jsme odhodláni snižovat množství plastů v nápojovém průmyslu a držet se svých zásad šetřit přírodu ve všech navržených výrobcích a procesech.

Oslav Světový den vody bez plastů a omez plasty ve své domácnosti. Podle nejnovějšího průzkumu waterdrop® používá 51,3 % Čechů udržitelnou lahev, kterou si můžeš vzít kdykoli a kamkoli s sebou. Stačí ji naplnit vodou a vyrazit na cestu, s Microdrinkem nebo bez něj. A pokud nejsi příznivec vody z kohoutku, vyzkoušej naši Filtrační Karafu LUCY, která díky inovativní japonské technologii odfiltruje z vody všechny nečistoty a zároveň zlepšuje její chuť a vůni.



U nás ve waterdrop® je 22. březen výjimečný den a my si ho chceme užít s tebou, proto pro tebe máme připravenou speciální 22% slevu. Neváhej a připoj se k nám při ochraně toho nejcennějšího, co nám Země dává.