Za lepší zítřek

Za lepší zítřek

.
Světový den vody 2024 Načítání Za lepší zítřek 2 minut Další První hit tohoto léta

Na lepší budoucnosti musíme tvrdě pracovat už teď, a pokud jde o přírodu, platí to stokrát víc. Naši planetu ničíme produkcí obrovského množství odpadu. Do roku 2050 bude množství plastů v oceánech větší než počet ryb. Každou minutu se na světě použije 1,2 milionu plastových lahví a pouze 9 % z nich se recykluje. Alarmující statistiky o plastovém odpadu přicházejí z každé strany, proto je nutné zaměřit se na jeho snižování. 

Společnost waterdrop® se zavázala snižovat množství plastů v nápojovém průmyslu a dodržovat zásady šetrnosti k životnímu prostředí v procesu návrhu a výroby každého produktu. Svou vizi jsme promítli do nového odstínu barvy waterdrop® Signature Zelené, která symbolizuje naše spojení s přírodou a závazek k udržitelnosti.

 

 

 

Tento konkrétní odstín zelené je pozitivní barvou, která rozjasňuje každý den a podporuje dodržování pitného režimu, ale především dokonale reprezentuje přírodní ovocné a rostlinné složky, které obsahují naše Microdrinky. Nová Signature Zelená je nejen na Nerezových Lahvích, ale najdeš ji také na Funkčních Lahví. Zelené Lahve splynou s rozkvetlou přírodou, ale díky kvalitnímu nerezovému materiálu budou praktické i v nadcházejících horkých dní, protože udržují tvou vodu studenou po celý den.

Správný a udržitelný výběr každodenních drobností nám pomůže k zelenější budoucnosti.