Rutina jako součást zdravého životního stylu

Rutina jako součást zdravého životního stylu

.
5 návyků pro lepší ráno Načítání Rutina jako součást zdravého životního stylu 2 minut Další Alternativní sladidla a jejich výhody

Správné rutiny jsou součástí zdravého životního stylu. I když se nám někdy zdá, že zima trvá nekonečně dlouho a je únavná, nemusí to být pravda. Přeměň dlouhé, chladné večery na chvilky pohody a odpočinku. Je to ideální čas věnovat zaslouženou pozornost svému tělu a soustředit se na relaxaci po dlouhém dni. Stačí si osvojit správné rutiny, a až jaro přijde, budeš mít energie na rozdávání.

Tentokrát si zvol netradiční přístup.

Začni odpočinkem. Nauč se relaxovat a dopřej svému tělu dostatečnou regeneraci, bez které to nezvládneš. Tvůj organismus se musí každý den vypořádat s množstvím virů, bakterií a stresových faktorů, proto je důležité si po náročném dni odpočinout se šálkem čaje. Co takhle vyzkoušet nový Microtea? Ušetří ti čas při přípravě, takže se můžeš déle věnovat klidu a pohodě. Nezapomeň si také dopřát pravidelný a dostatečně dlouhý spánek, který ovlivňuje nejen tělo, ale i mysl.

 


Po správné relaxaci přichází čas na pohyb, který pomáhá uvolnit z těla množství toxinů a negativní energie nahromaděné během celého dne. Ať už si vybereš pilates, jógu nebo náročné fitness cvičení, všude tě bude provázet pocení. Právě pocení je pro organismus velmi důležitým chemickým procesem, kdy se vylučují z těla nepotřebné látky, ale zároveň i minerály, jako je sodík, hořčík nebo vápník, které jsou pro nás naopak velmi důležité.

Proto nezapomínej, že je potřeba tyto minerály po cvičení doplnit. Ideální volbou jsou kostky Microlyte od waterdrop®, nyní s úplně novou příchutí BERRY, která nejen doplní pitný režim ale i elektrolyty. Obsahuje 4 elektrolyty, vitamíny a je úplně bez cukru. Skvělým doplňkem příchuti BERRY je také nová Funkční Termoska nebo Funkční Ultralehká Lahev v trendy neonové barvě, která povzbudí k cvičení, i když se ti zrovna nechce. Výrazná růžová Lahev bude ozdobou každé podložky nebo fitka. Právě dostatečný a kvalitní pitný režim je neodmyslitelnou součástí správné rutiny, kterou si osvojíme na cestě za lepším já.

Pokud se chceš dozvědět ještě víc o rutinách mrkni na záznam naší návštěvy pořadu "Dámský klubu" televize RTVS. Hostem pořadu byla naše skvělá Katka Navrátilová, tentokrát se věnovala tématu "Jak si nastavit správné rutiny pro zdravější životní styl". 

Pozn.: Nevíš, co jsou to elektrolyty? Zjisti o nich více v tomto članku.